Zpět do obchodu

Registrace

Hodnocení obchodu

5,0 1018 hodnocení
5
1006x
4
8x
3
2x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
MK Avatar autora Martina Krycnarová | 30.9.2022
Velmi doporucuji
PP Avatar autora Petra Procházková | 29.9.2022
PK Avatar autora PhDr. Petr Krejčí | 26.9.2022
S Vaším obchodem jsem naprosto spokojen. Jen se chci zeptat, co se týče ochrany osobních údajů, podle jakého zákona je chráníte? Je to už podle zákona č. 110/2019 Sb, nebo ještě podle starého, už neplatného zákona 101/2000 Sb.? hodně institucí i obchodů tuto zásadní změnu dosud nezaznamenalo. Díky za odpověď. P.K.
MP Avatar autora Markéta Přerovská - Želví doupě (Administrátor) 26.9.2022
Dobrý den, osobní údaje používáme jen k přípravě a odeslání zásilek. O zabezpečení a aktuálnost platných zabezpečení se stará shoptet, se kterým máme v tomto smyslu smlouvu. Nikam jinam, než přes automat v systému k danému dopravci, je nepřenášíme, a předpokládáme, že dopravce s údaji zachází podobným způsobem (aspoň nemáme informaci o jiném použití). Věřím, že kdyby údaje zákazníků nějak zneužívali dopravci nebo sám shoptet, že se na to rychle přijde. Zákazníkům kromě žádosti o hodnocení po nákupu dál neposíláme žádné další maily a nabídky, pokud nás o to výslovně sám nepožádal při objednávce. Je to takto v pořádku?
SP Avatar autora Světlana Purschová | 25.9.2022
Rychlé odeslání, přehledný web.
HF Avatar autora Helena Fuchsova | 25.9.2022
Rychlé jednání, skvělá péče. Moc děkuji a vřele doporučuji Helena
Avatar autora | 24.9.2022
+ Rodinné pohodové prostředí, milý nevtíravý přístup. Mraky knih a velký přehled knihkupce.
- Mají zavírací dobu:o)

Co nemají - seženou. Skvělá komunikace. Lidský přístup, přátelské prostředí. Vřele doporučuji!
Avatar autora Pavel Černý | 24.9.2022
Vše proběhlo v nejlepším pořádku. Mohu všem jen doporučit!
Avatar autora | 24.9.2022
+ Rychlost vyřízení, kvalitně zabalené.
- Širší nabídka knih pro děti v angličtině; také komiksy.

Celkově jsem byla velmi spokojená s tímto obchodem.
RB Avatar autora Radek Brožovský | 23.9.2022
S nákupem i obchodem jsem velice spokojený a mohu doporučit i ostatním.
HH Avatar autora Hana Huczalová | 23.9.2022
Velmi spokojená, moje objednávka byla vyřízena prakticky obratem. Jen doporučuji k prodeji větší nabídku dětských knih (i komiksů) v angličtině :-)
JS Avatar autora Jaroslava Surovcová | 18.9.2022
Naprostá spokojenost. Rychlé dodání, kvalitně zabaleno, knihy zachovalé. Vřele doporučuji.
M Avatar autora Michael S Dobrý | 17.9.2022
S obchodem jsem naprosto spokojen. Kultivované profesionální jednání, zboží doručeno ve velmi krátkém čase naprosto bez problémů. Vřele obchod doporučuji, těším se že zde opět najdu zajímavé knihy..
Avatar autora | 16.9.2022
+ Perfektní servis, příjemná a profesionální komunikace, velký výběr knih atd. Vřele doporučuji všem zákazníkům.

VM Avatar autora Vladimír Melichar | 13.9.2022
Vše naprosto v pořádku, opakovaně.
JK Avatar autora Jana Králová | 8.9.2022
Nebylo to poprvé co jsem zde něco objednávala. Vždy bez problémů.
ON Avatar autora Ondřej Němec | 7.9.2022
Avatar autora | 5.9.2022
+ Rychlé, seriózní jednání

PK Avatar autora Pavel Kučera | 31.8.2022
B Avatar autora Bianca | 30.8.2022
Hledala jsem tu knihu všude a byla jsem tak ráda, když jsem ji konečně našla. Navíc bylo objednání u knihkupectví snadně, osobní vyzvednutí díky příjemným otevíracím dobám žádný problém. Doporučuji!
MB Avatar autora Marcel Bartoš | 28.8.2022
Nahoru
1019 položek celkem